Wednesday, January 17, 2007

Vysavac WS 2002

Specialna televizna ponuka

Do ruk sa mi "nechcete vediet ako cestou" dostal tento obrazok. Je to najnovsi model WS 2002 uberTurboHyperModerny Vysavac.Bol vyvinuty specialnou technologiu v Nasa, testovany v extremnych podmienkach Sahary/vcucnut slona? no problemo/, taktiez testovany na Sibiri/ vysavat sneh pred domom? no problemo/ a ak mate dobreho potapaca, tak funguje aj pod vodou.
A co vsetko este dokaze? Vymenujem uz len 4 veci,lebo keby som mal vsetky, tak kym si TY toto precitas,budu vsetky predane.
  1. susi listy na stromoch / aj ihlicnate/
  2. vysava blchy /priamo z macky/
  3. vcucne aj prd /a aj smrad/
  4. prekrasny dizajn /hodi sa aj nad krb/
Ak Vam toto nestaci, tak si pozrite nasledujuci obrazok.
btw MA HO UZ AJ KARKULKA!!!


Elfka,nie je v cene vyrobku

7 comments:

Martin said...

mohol by si upresnit kde to ma kos, lebo na tom obrazku to velmi nevydno, a hodi sa to aj na ludi muzskeho pohlavia alebo len na elfky a zenskeho? O.o a este nieco, ten oblek s cizmickami a rukavickami co ma, by som mohol dostat ako bonus, kedze som prvym zaujemcom, po karkulke? ;)

theVlk said...

tak,kedze si prvy, dostanes zlavu na elfku, ale ked chces len oblek, aj to sa da vybavit :D
moze to pouzivat aj muz, ak si samozrejme nekupis elfku :P

Martin said...

mam zaujem o tento vyrobok a kedže byvam v bytovke nedala by sa objednat jedna dwarfka? a este jedna otazka. Da sa nastavit aby vysavala kazdy den od 9:00 do 10:00? za info dakujem, kontakt na mna mate

theVlk said...

dobry den pan martin, samozrejme, ze v ponuke nemame len tu elfku, som rad ze sa pytate. Mozte si objednat aj dwarfku a nastavit si ju lubovolne to nebude problem. S pozdravom Vlk

Martin said...

dakujem velmi pekne za informacie, mam zaujem o jedno dwrfku ruzovej farby s oznacenim himeko a jednu elfu so seriovym cislom tetaBerta. Budem platit kreditkou.

theVlk said...

v poriadku pan Martin nasa sekretarka sa Vam este ozve

Anonymous said...

Good words.