Monday, January 22, 2007

Irány Szeged /časť tretia/

Dalsia cast je zverejnena. Vytvoril ju TheVlk. Hev fan :P



"Jozsi, poloz to tam ku biliardovemu stolu.""V poriadku Pista. Mam to rovno zastrcit do pruda, aby bola elektrikus?"
Hraci automat mejd in Korea uz bol plne funkcny pre hosti krcmy Szegedi Parasztok.
"Tak, integracia bola uspesne dokoncena...mesto Szeged tes sa! Som tu! Ja, Korejcan!


Zo zakulisia Korejcana
Za davnych cias, ked pokusy s jadrovymi zbranami na dvore Korejcana boli kazdodenne, ked dazdovky merali pol metra a potkany postavili prvu ropnu vezu Dallas inc. /citaj Džej Ár áj en sí/, ked este Antiparosov dych neohynal zeleza, sa postavil prvy belveder na stlpe u Margit Neni.
"Mi az vevericka stlpom domcek anyad !" Veru, ako sami vidite Margit Neni nebola velmi nadsena,lebo belveder zaclanal vysavacu vo vyhlade na kapustu.
V tom case sa vevericke, krvilacnej Sqiblabla, darilo vynimocne dobre.Sisky z korejskeho dovra boli 10x vacsie ako normalne. Chutili dobre, ajked vykali z nich cudne svietili na zeleno. Takze, ked Sqiblabla zistila kolko penazi sa da takto ziskat, zacala odkladat sisky do tajnej skryse.Ale objavil sa problem. Sisky zacali plesniviet a postupom casu zacali na nich vznikat nove civilizacie. Ked vynasli koleso, Sqiblabla zacala mat starosti o svoju bohatu buducnost."Musim ich dostat este pred priemyslenou revoluciou!"
Nastava vzrat. Sqiblabla sa vracia v case, aby uniesla Lujiho Pastéra. Vevericka sa vyhrazala rozbitim marhuloveho kompotu..Luji musel suhlasit.Vytiahol tajny recept od PrapraMekgajvra / citaj Jeden Kamen a.ka. Einstein/ -Ako konzervovat teply prd.
"Nie,nie! To nie je ono!"
Ako konzervovat radioaktivne 10x vacsie v korejskej zahrade pestovane sisky-Luji sa pustil do prace.Trvalo par tyzdnov kym sa mu podarilo zakonzervovat sisky. Sqiblabla bola konecne spokojna. Pastér sa mohol vratit spat /citaj bek tu da fjučur/. Mesiace ubiehali a sqiblablin biznis vynasal velmi dobre. Po celej krajine otvarala obchody so siskami opd nazvom Korejsky sen. Ale tento sen sa pomaly ale isto blizil ku svojmu koncu. Na korejskom dvore sa kopila hromada svietisraciek. Korejcan nedokazal rozoznat kedy je a kedy noc a green peace /cital zeleny moč/ tiez coraz castejsie otravovali kvoli jadrovym pokusom. A tak sa jedneho dna stalo, ze jadrove pokusy skoncili raz a navzdy. Sen Sqiblabla sa rozplival /citaj smutny pribeh/
Vevericka bola nutena zacat s nudzovym a zakernym planom B( ako donutit korejcana k pokusom)

2 comments:

Unknown said...

hahaha, super keep going vrrm

theVlk said...

vrrrrrrrm zaaaajtra pride dalsia cast,ale spoluautor sa stratil uz dva dni je nezvestny :D